helaian demi helaian

Wednesday, 10 July 2013

NMGNETWORK- pelaburan goyang kaki yang benar-benar bekesan

anda takut mengambil risiko? tak ape boleh duduk tepi,.. anda usahawan, minat berbisnes, minat side income yg boleh tahan lumayannya?? boleh baca dulu k,
siapa yang patut menyertai bisnes ini?
1.pelajar seperti saya
2.org yang memerlukan side income(selama mana anda jadi ahli)
3.org yang sabar menunggu
4.rajin berniaga(kalau rajin boleh cari kawan,family kalau tak mahu pun tak mengapa bonus royalti ahli tetap masuk)
5.hutang banyak
6.takmahu menyusahkan ibu bapa
7.berani mengambil risiko 
8.bijak mengambil peluang
9.berpoligami
10.sewa kereta ,rumah,saman tertangguh?

saya disini bukan nak memaksa atau menghasut anda untuk menyertai saya tapi saya memberi tahu peluang ini jangan dilepaskan.. rugi wooo lau nak untung dgn hanya RM40.. apa sangat lah an dgn hanya RM40..kalau nak dibandingkan dengan RM146 yang anda akan dapat bukan sekali, bukan dua kali tapi berkali2 sepanjang anda jadi ahli NMGNETWORK.



NMGNETWORK dikendalikan oleh Creative
Great Service (002149379-W). Konsep
pengurusan pendapatan NMGNETWORK
berdasarkan kepada perkongsian
keuntungan syarikat sesama ahli dan
'FIRST COME FIRST OUT'. Kami bukan
membuat pelaburan.

ini bukti kami syarikat berdaftar dibawah SSM



BOLEH CUBA.. TAK RUGI..!!! 
PAKEJ PELABURAN KECIL-KECILAN. One 
time payment and auto rollover by the 
system for more income automatically. 
Ada 3 pakej modal permulaan. 
1.Bronze RM40...pulangan RM146 jika 
TANPA MENAJA 
2.Silver RM80...pulangan RM292 jika 
TANPA MENAJA 
3.Gold RM120...pulangan RM438 jika 
TANPA 
MENAJA 

More income when u promote. Bonus 
MENAJA 50% commission bagi setiap 
pendaftaran. 


BONUS ROYALTY MEMBER di agehkan x kira masa dan waktu.. Ia bergantung kpd keuntungan company.. Mungkin 2minggu.. Mungkin sebulan.. Mungkin 2bln.. Di sini apa yg sy nak terangkn company bukanlh sebuah company pelaburan atau pun skim cepat kaya.. Company adalh sebuah company periklanan.. Apa yg terbaik di NMG..? NMG akn mengagihkn keuntungan dia kpd setiap ahlinya.. Sama ada org tu join RM40,RM80 atau RM120 mereka tetap layak dpt Bonus Royalti Member drpd company RM146,RM292 atau RM438 bukan sekali.. Tapi berkali2 kite cume bayar sekali sahaja untuk mnjadi ahli dlm NMG..
BERANI? SILA TAMPIL DIRI... 
SAYANG DUIT??? SILA Duk tepi, nak tau 
pape tye la 
Just "KLIK" 
http://www.nmgnetwork.com/emirzairiseqmal 
untuk daftar..
Hukum dalam islam jika menjalankan program nmg network.
Kami menawarkan Program yang TIDAK ADA KAITAN DENGAN PROGRAM PELABURAN atau SKIM SEUMPAMANYA yang menjanjikan pulangan tetap.?* Rujuk Fatwa yang diwartakan 28 Nov 2007, di bawah Seksyen 34 - Akta Pentadbiran Undang-undang Islam (Wilayah Persekutuan) 1993. Sedutan:? "Sebarang pelaburan yang menjamin keuntungan secara tetap sebagaimana yang ditawarkan oleh beberapa syarikat pelaburan dalam dan luar negara adalah haram kerana ia mengandungi unsur-unsur riba dan gharar. Umat Islam adalah dilarang terlibat dengan pelaburan seumpama ini."
Jadi sini konsep perniagaan ini, adalah perkongsian, company register dengan ssm dan sila rujuk ssm untuk maklumat detail, produk yang kami tawarkan adalah perkhimatan, ruang iklan dan platfrom yang kami jual itu produk kami, maka program ini jelas ada akad dan urusan jual beli.. 


    serius tak rugi cubalah, saya sudah anda 
bila lagi, hehe. . apa2 kemusyikilan boleh pm sy .. sebelum berkata sy dusta meh tye2:)
search(emir zairis eqmal) atau 01119641206

No comments:

Post a Comment